Happy Day tours is opgericht in 2003 door Ditte Mostert-Bok. Als geboren en getogen Delftse en door haar jarenlange ervaring als reisleidster/gids in binnen- en buitenland beschikte zij over een brede kennis. Happy Day tours werd en is hét adres voor een bezoek aan Delft en meer…

Service, gastvrijheid en perfectie staan bij ons hoog in het vaandel!

Tot onze klanten behoren onder andere diverse ministeries, waaronder Defensie en Buitenlandse zaken, gemeenten, zorginstellingen en binnen- en buitenlandse busbedrijven en touroperators.

Op onze website vindt u een overzicht van al onze diensten, waarmee wij u een aantrekkelijke dag uit kunnen bezorgen. Wij staan het hele jaar voor u klaar. Uiteraard is er in Delft veel aandacht voor de thema’s Oranjehuis, de schilder Johannes Vermeer en Delftsblauw. Maar kijkt u ook eens naar onze mogelijkheden buiten Delft.

Wij organiseren stadswandelingen, dagtochten, bedrijfsuitjes en rondleidingen. Voor grote en kleine groepen en ook aan individuele bezoekers is gedacht.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel of mail ons. Veel is mogelijk. Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren. U vindt onze adresgegevens onder contact .

Voor de bereikbaarheid in Delft kijkt u op bereikbaardelft.nl.

Happy Day Tours ondersteunt goede doelen en is partner van VVV Delft en de Congresservice van Delft Marketing