Stadswandelingen – ga op stap met dé Delft specialist!

Met een stadsgids ontdek je meer van Delft! Het historische stadscentrum van Delft is zeer compact en kan daarom perfect tijdens een stadswandeling bekeken worden. Ga mee met onze gids tijdens een van onze dagelijkse tours of boek een privégids op een dag en tijd naar keuze. Bent u een halve of een hele dag in Delft? Ook voor maatwerk is Happy Day tours het juiste adres.

Stadswandeling Johannes Vermeer

Delft, stad van de geliefde meesterschilder Vermeer! Ontdek waar Vermeer geboren werd, waar hij met zijn gezin woonde en hoe hij werkte. Ook met audiotour.

Hofjeswandeling Delft

Prachtige hofjes die verstopt liggen in Delft, ontdek je natuurlijk met onze gids!

Fietstocht door Delft met gids

Ontdek Delft en omgeving op de fiets met onze gids!

Algemeen historische wandeling Delft

Altijd al willen weten waarom Willem van Oranje in Delft begraven werd? Of hoe Delft een VOC stad geweest is? Een mooie mix van alles wat Delft zo interessant maakt!

Rondleiding Oude en Nieuwe Kerk

Bezoek de prachtige kerken van Delft samen met onze enthousiaste gidsen.

Stadswandeling Delft met gids

Geniet met een gids van de leuke straatjes en interessante verhalen van Delft. Een gids voor uw eigen gezelschap kunt u op iedere dag op elk tijdstip reserveren.

Historische stadswandeling

Altijd al willen weten waarom Willem van Oranje in Delft begraven werd? En waar Vermeer woonde?  Met onze gidsen ontdekt u dat en meer! € 9,95 p.p.

Stadswandeling en rondleiding Nieuwe Kerk

Ontdek het historische centrum van Delft en de Nieuwe Kerk samen met onze gids. € 21,95 p.p.

Delft Blue & Orange

Stadswandeling, rondleiding kerk en Royal Delft. Kopje koffie erbij. Gunstige combinatie van de highlights van Delft. Kun je het nog Delftser krijgen? € 35,50

Rondleiding Nieuwe Kerk

Wist u dat de Nieuwe Kerk de topattractie van Delft is? En echt niet alleen door de hoge toren! Als u aansluitend aan de stadswandeling om 14.00 uur mee wilt met deze rondleiding van een half uur boek dan hier!