Reacties van klanten

Mijn familie en ik waren het voorbije weekend in uw  mooie en gezellige stad. Jullie ervaren gids heeft ons Delft leren kennen op een vakkundige en humoristische manier! Ook de boottocht was top! We hebben allen erg genoten!

Hartelijk dank voor het vriendelijke onthaal en jullie professionalisme!

Marina De Nijs en familie.

Graag wilde ik nog bedanken voor de voortreffelijke rondleiding door oud Delft onder leiding van uw stadsgids. Mede door haar uitstekende uitleg en duidelijke stem werd het voor onze 25 deelnemers een zeer geslaagde ochtend

 VOEKS regio Rijnmond

Afgelopen vrijdag hebben wij een heerlijke, door jullie bureau georganiseerde, dag in Rotterdam en Delft gehad.

Al onze gasten waren zeer tevreden over de rondleiding door jullie gidsen.  De gasten hebben genoten van hun enthousiaste vertellingen en humor.

Hartelijk dank voor de goede verzorging van alles en we wensen jullie verder veel succes met toekomstige planningen.

Dank voor de leuke stadstour!! De deelnemers hebben genoten van de mooie verhalen die de gids vertelde.

Ondanks het weer was de sfeer heel leuk. Ook de restaurants waren prima te bereiken en het eten en drinken was goed geregeld. S. Treebusch

Graag wil ik jullie nog bedanken voor de leuke rondleiding door het Agnetapark op 7-3 j.l.!

We hebben erg genoten van de enthousiaste manier van vertellen, het was daardoor voor iedereen een bijzonder leuke belevenis die het vieren van mijn verjaardag een extra glans heeft gegeven 🙂 met vriendelijke groet, C. Althuizen

Uitstekende stadswandeling met informatie gehad. Onze complimenten. We hebben genoten van Delft.

Groet,

J. Mulder

Ons bezoek aan “Delft” op 23 april was een succes

alle deelnemende dames vonden de bezoeken, de wandeling met gidsen, de boottocht en het middagmaal allemaal zeer goed, en goed georganiseerd

daarom danken wij u hartelijk voor uw medewerking

Het combiticket Dlue & Orange is een prachtige combi. We hebben genoten. Je moet wel van tevoren je tijd goed plannen, wij waren met 7 dames en dan duurt alles toch langer ivm gekwebbel, gelach en toch even winkeltjes kijken. De oude kerk hebben we niet bezocht, dat werd teveel. Het is dan wel even doorbijten om naar de porceleyne fles te gaan maar we waren blij dat we het gedaan hadden want het was de moeite waard.

mvg

Clementine Dubbelman

wij hebben het onwijs naar ons zin gehad. Alles was perfect. Het weer was in het begin slecht, maar toen de tocht door Delft begon werd het droog en zonnig. De chocoladeworkshop was enorm geslaagd. We zijn met heerlijke bonbons huiswaarts gekeerd.

Delft is was ons betreft een aanrader voor een gezellig vriendinnenweekend.

Groeten, Ellen Brouwer

Wij hebben een schitterende namiddag beleefd in jullie mooie stad. Voor de gids geen sinecure met 18 dames op stap, maar hij heeft dat schitterend gedaan en wij hebben er heel hard van genoten.  Hartelijk dank voor de fijne organisatie.

Met vriendelijke groeten, Ann Ruyssers – Franck  Belgie

Het was prima verlopen, binnen een uur hebben we een goede indruk gekregen van Delft. Het verliep allemaal heel ontspannen, geen gehaast en dat is wel prettig tussen de vergaderingen door.

CureCareConsultancy

Het bezoek aan Delft is door alle deelnemers als een succes ervaren. Met name de gidsen kregen veel waardering voor hun enthousiaste en leerzame rondleiding.

Lions Bergen op Zoom

Het bezoek aan Delft is uitstekend verlopen.

Het tijdschema sloot naadloos aan op het ochtendprogramma.

Het was allemaal prima in orde en de terugreis kon precies volgens planning op tijd worden aanvaard.

VICV

I want to thank you very much for the fine tour you planned for our group in both Delft and The Hague.

The guides did an excellent job for our group.  Thank you also for making the arrangement for the buffet dinner in Shevenegen.  Everyone enjoyed it immensely.

I do appreciate all you did for us, and thank you and our guides once again.

Merlene Ogden

Wij hebben een hele leuke dag gehad. De dag was goed verzorgt en alle afspraken zijn helemaal nagekomen. Iedereen vond het een erg leuke rondwandeling en vond het absoluut de moeite waard! Ook het restaurant was prima geregeld (en we hebben heerlijk gegeten). Het meisje wat de rondleiding gaf had genoeg kennis. Kortom, we hebben een leuk bedrijfuitje gehad dank zij jullie!

Met vriendelijke groet,
bam utiliteitsbouw bv regio den haag

Alles is naar wens verlopen,we hebben erg genoten van het dagje delft.

Ideaal dat je terplekke niet alles meer op hoeft te zoeken en moet regelen met kaartjes enz. Je gaat ontspannerde en beter voorbereidgenieten van de dag.

Gr. Fam. Godeke

Het dagje uit zit erop en was zeer geslaagd !!!!

Ik heb alleen maar goede berichten gehoord. Het programma was leuk en afwisselend mede dankzij de zeer bekwame gidsen. Ze deden het erg leuk en goed.

Het eten wat prima.

Dank nogmaals voor alle inzet van jullie kant !!

Met vriendelijke groet,

Hans Reijnders

Het was allemaal prima in orde. We hebben grote bewondering voor de manier waarop je de rondleiding deed, ondanks het lawaai van de kermis in het centrum. Nogmaals dank voor je enthousiaste optreden.

Vriendelijke groeten, Frank Canters

Hallo,

De dag is ons prima bevallen! Leuke gids en wandeling.
Mevr Tjeerdema

Geachte heer/mevrouw,

Ons bezoek aan Delft is ons goed bevallen. We hebben veel gezien en leuke verhalen gehoord kortom het was een geslaagde dag! Wie weet tot ziens.

Met vriendelijke groet,
PricewaterhouseCoopers

Mijn ouders zijn een dag naar Delft geweest en hebben het erg naar hun zin gehad. Het was een erg volle dag, maar ze hebben alles gedaan wat er in jullie pakket zat en dat gaf een hele goede indruk van de stad. Bedankt voor jullie snelle reactie qua mail en post. Met vriendelijke groeten,

Martine van der Mark

We willen je nog even op deze manier bedanken voor de leuke dag in Delft met uw arrangement. Alles zat goed in elkaar en ook de gids was leuk en goed. We hebben een zeer gezellige dag beleefd in Delft!

Hartelijke groeten,

Sylvia en Ralph Coenders

We waren bijzonder tevreden, we hadden een groep duitsers op bezoek en we werden door een bijzonder vriendelijke duitse gids (die overigens ook perfect nederlands sprak) door Delft geleid. Ook de rondvaart en afsluitende lunch waren prima geregeld. Groet, Ben