Naast het organiseren van allerlei dagprogramma’s in Delft en andere steden, kunnen we in vele talen gidsen voor u regelen in Delft, Amsterdam, Den Haag, Gouda, Kinderdijk en Rotterdam.

Extra service

We bieden u de volgende extra service: U betaalt geen reserveringskosten ( € 20,- per dagtocht, € 15,- per halve dagtocht en € 5,- voor stadswandelingen). Daarnaast ontvangt u forse korting op al onze diensten.

Informeert u naar de dagtochten/diensten, waar u belangstelling voor hebt.

U krijgt van ons up-to-date informatie over de bereikbaarheid van en in Delft. Door jarenlange ervaring met touringcars in binnen- en buitenland kunnen wij u van betrouwbare informatie voorzien. In verband hiermee verzoeken wij u dan ook zoveel mogelijk de gsm/bus-telefoonnummers van dienstdoende chauffeurs te geven zodat wij hen tot op het laatste moment kunnen informeren. Uiteraard mag men ons tijdens kantoortijden altijd bellen. Ook buiten kantoortijd zijn we voor onze klanten in dringende gevallen bereikbaar.

Programma’s

Een veelgevraagd programma in Delft is:

  • Koffie/gebak
  • Stadswandeling en/of rondleiding Nieuwe Kerk
  • Lunch
  • Rondvaart en/of Royal Delft

Touringcars

Er zijn in Delft diverse plaatsen waar touringcars hun passagiers in en uit kunnen laten stappen. De meest gebruikte is de Koepoortplaats (achter het Hampshire Hotel Delft Centre). Daarnaast is er ook gelegenheid om passagiers in en uit te laten stappen aan de Phoenixstraat ter hoogte van het Prinsenhof. Er is gelegenheid voor lang parkeren aan de Olof Palmestraat (volg Longtermparking touringcars).

Uiteraard komen onze gidsen uw gasten afhalen bij de genoemde uitstapplaatsen.

Speciale voorzieningen

Speciaal voor mensen met een fysieke beperking zijn we in 2017 gestart met bustours rond het oude centrum, zodat de stad toch van alle kanten bekeken kan worden en desgewenst kan dat aangevuld worden met een tour door de zeer interessante TU-wijk, een bezoek aan Royal Delft, een koffiestop etc.